غذاهایی که با هم سازگاری ندارند
مطلب مهمی که بایستی به خوبی بدانید غذاهای باهم ناسازگار است که عبارتاند
۱ – خوردن لبنیات توأم با گوشت سفید مانند مرغ و ماهی به علت سردی شدید باعث بروز درد مفاصل و عوارض گوارشی میشود
۲ – مصرف شیر با انجیر برای قلب مضر است
۳ – تخممرغ با ماهی و مرغ به علت احتمال پیدا کردن امراض لاعلاج پوستی مثل برص و جذام و نیز احتمال پیدایش امراض دیگری چون فلج، نقرس، بواسیر و غیره خواهد شد
۴ – خوردن پیوسته تخممرغ مولد لک صورت بزرگ شدن طحال و ایجاد کننده باد در سر معده است
۵ – مصرف انواع ترشی و شور هر چیزی که از سرکه ساخته شود با پلو مولد کولیت و درد شکم خواهد بود
۶ – لبنیات با ترشیجات پیری زودرس میآورد و باعث انجماد و فساد شیر در معده حالت مسمومیت میگردد و مصرف پنیر تازه با هر غذایی مضر است
۷ – پنیر با ماست آب چکیده سبب افزایش اسید معده و تحریک پمپ هیدروژن شده و زخم گوارشی میدهد
۸ – با بادام پنیر به علت کلسیم بالا و سخت هضمی سبب اختلال گوارش دردهای گوارشی و تشدید بواسیر میگردد
۱۰ – پنیر با تخممرغ به علت کلسیم بالا و سخت هضمی سبب اختلال گوارش و دردهای گوارشی میگردد
۱۱- سرکه با عدس یا ماش سبب سردی شدید و افزایش بلغم گردیده و ایجاد برص و نفخ شدید میکند
۱۲ – مصرف سرکه یا آبلیمو با ماست باعث لک و پیس در پوست صورت میشود
۱۳ – ماست با ترب باعث ایجاد سوءهاضمه و گاستریت میشود
۱۴- تخم مرغ با ترب باعث ایجاد بلغم ترشی و گاستریت میشود
۱۵ – تخممرغ با قارچ باعث ایجاد بلغم ترشی گاستریت و رسوب مواد در دیواره رگها میشود
۱۶ – انار با حلیم باعث گرفتگی در مویرگ رگها میشود
۱۷- مصرف سرکه با حلیم نیز مضر است
۱۸ – خربزه با عسل باعث احتمال سنکوپ و سایر عوارض میشود
۱۹ – خربزه با مویز و انبه باعث ثقل ، معده، سردی، نفخ و سخت هضمی میشود
۲۰ – انگور با کله گوسفند به علت تشدید لزوجیت و بلغمیت کله گوسفند مضر است
۲۱- آلو با جمیع لبنیات سبب سخت هضمی ، اختلال گوارش، دردهای گوارشی و ایجاد سوءهاضمه میگردد
۲۲ – شیر با انجیر سبب گاستریت ، تهوع و سردرد میشود
۲۳- ماست و اسفناج بورانی به دلیل تشکیل اگزالات کلسیم مولد سنگ کلیه است و مصلح آن زعفران و گردو میباشد
۲۴ – ماست با باقالی احتمال ایجاد امراضی چون دل دردهای بسیار شدید، فلج، اسهال، استفراغ خواهد شد
۲۵ – خردل با سیر به علت گرمی و خشکی شدید سبب سوزش سردل، ایجاد کهیر و خارش تمام بدن و یبوست میشود
۲۶ – سیر با پیاز و یا تره با ترب باعث کاهش نور چشم شده و مولد تاریکی چشم و شب کوری است
۲۷ – پیاز با پونه به علت گرمی شدید سبب سوزش سردل، ایجاد کهیر و خارش تمام بدن و یبوست میشود
۲۸ – خوردن اغذیه گرم و سرد با هم از نظر فیزیکی به علت سرگردانی آنزیمهای گوارشی باعث سوءهاضمه عدم هضم کافی و زمینه ساز رشد برای میکروبهای گوارشی و هلیکوباکتر میشود مثل خوردن همزمان آب یخ با چای داغ
۲۹ – خوردن غذاهایی که دارای طبیعت سرد هستند با همدیگر باعث ایجاد بلغم ،ترشی ،گاستریت ، سکتههای سرد رماتیسم و MS میشوند
۳۰ – مصرف هر غذایی با خربزه و یا هندوانه باعث سنگینی معده و پیدایش امراض متعدد میشود
۳۱ – مصرف چای با پیاز و هندوانه مضر است
۳۲ – خوردن خربزه یا هندوانه بر روی آبگوشت و گوشتها آبگوشت بلغم زا است نیاز به هضم قوی دارد از طرفی میوههای آبدار مثل خربزه و هندوانه بلغـم را افزایش داده هضم را بسیار سختتر میکنند که نتیجه آن دردهای شدید معده اسهال استفراغ و افزایش عوارض بیماریهای با منشاء بلغم میشود
۳۳ – مصرف میوه بعد از هر غذای گوشتی مگر این که سه ساعت از خوردن آن بگذرد باعث فساد میوه در معده خواهد شد
۳۴ – خوردن غذاهایی که دارای طبیعت گرم هستند با همدیگر خوردن غذاهایی که دارای طبیعت سرد هستند با همدیگر خوردن غذاهای لزج بر روی غذاهای لزج، خوردن غذاهای گس بر روی غذاهای گس خوردن غذاهای لطیف ماهی شیر و هندوانه بر روی غذاهای لطیف و خوردن غذاهای سنگین بر روی غذاهای سنگین همگی مضر هستند
۳۵ – خوردن گوشت خام باعث تولید انگل در بدن و رودهها میشود
۳۶ – خوردن زیاد گوشت گاو و حیوانات وحشی باعث تحیر عقل کند ذهنی و فراموشی بسیار میشود
۳۷ – خوردن غذا در حالت جنابت باعث امراضی مثل پیسی میشود
۳۸ – خوردن بسیار عدس سودازا بوده و موجب زردی و لاغری شخص میشود
۳۹ – از خوردن غذاهای پروتیین دار یا چرب در فصل گرما و غذاهای سرد در فصل سرما پرهیز شود
۴۰ – از تنوع غذایی پرهیز شود که به علت ذائقه مختلف باعث سرگردانی آنزیمهای گوارشی میشود
۴۱ – افراط در خوردن غذاهای شور ترش و شیرین مفرط باعث پیری زودرس، دیابت و فشار خون اشخاص میگردد